Ми в соціальних мережах
Я тут, тому що хочу:

Сайт для заробітку в Інтернеті: який він?

2 хв. 09-12-2018

Інтернет давно вже став одним з інструментів отримання прибутку. Користувачі стали задаватися питанням який же сайт найкраще підходить для прямого заробітку грошей в Інтернеті. Для цієї мети відмінно підходить підключення до сайту контекстної реклами (Google Adsens). Вона буде показувати користувачам оголошення, які відповідають тематиці Вашого ресурсу. За кліки по ним Ви будете отримувати певну суму грошей, яка буде залежати від кількості кліків, відвідуваності сайту і ціни за клік.

Який вид сайту вибрати?

Існує кілька видів сайтів (читайте в статті «Види сайтів»), але не кожен підходить для реклами. Наприклад, для установки реклами не підходить:

Найоптимальнішим варіантом буде інформаційний ресурс - блог, форум і т.д. Вам можуть порадити навіть створити новинний портал, але це потребує не мало зусиль, часу і грошей. Для розкрутки порталу потрібно мати величезний досвід. Інакше не буде трафіку, а значить і прибутку від розміщених оголошень.

На що звернути особливу увагу?

  1. Дизайн сайту

    Рекламні банери повинні органічно вписуватися в дизайн сайту.

  2. Оптимізація під пошукові системи (SEO)

    Якщо сайт оптимізований і проводяться регулярні роботи по його розкрутці - на нього будуть заходити користувачі і кликати по рекламі.

  3. Зручна і зрозуміла структура

    Правильно розроблена структура порталу допоможе пошуковим роботам краще проіндексувати сайт, та й користувачам буде легше орієнтуватися на ньому.

Яку тематику сайту краще вибрати?

Вибір тематики теж дуже важливий момент. Є теми, які за рахунок великої вартості кліка, приносять більше доходу:

  • розкрутка сайтів;
  • digital-маркетинг;
  • заробіток в мережі;
  • бізнес.

Ці теми досить конкурентні, тому і розкрутити свій сайт буде складно. Найоптимальніший варіант - знайти популярні теми і вибрати ту, в якій Ви добре розбираєтесь. А ще потрібно враховувати, що користується популярністю в країні або місті. Цільова аудиторія порталу повинна бути:

  • платоспроможною;
  • зацікавленою;
  • активною.

Якщо дотримуватися вище описаних рекомендацій, Ви отримаєте прибуток не тільки від контекстної реклами, але і від розміщення рекламних статей. Вони оплачуються дорожче, але замовники повинні бути впевнені, що Ваш ресурс дійсно цікавить потрібних людей.

У веб-студії Webmaestro Ви зможете не тільки замовити сайт для заробітку, а й замовити просування в пошукових системах, що сприятиме швидкому зростанню трафіку. Ми допоможемо вибрати тематику та проконсультуємо по будь-якім питанням.

Коментарі

Розробка, розкрутка та підтримка сайту

Ми не просто розробляємо сайти, ми створюємо ефективні інструменти для Вашого бізнесу.

Розробка та підтримка
Сергій:
Розкрутка та реклама
Олег:
facebook telegram viber smartphone
Бажаєте встановити наш додаток?