Ми в соціальних мережах
Я тут, тому що хочу:

Як виділити свій сайт серед конкурентів

3 хв. 24-09-2018

На сьогоднішній час на просторах українського Інтернету існує безліч інтернет-магазинів, і кожен день створюються нові. Це пов'язано з тим, що з огляду на погіршення економічної ситуації українці шукають найдоступніші ціни на товари і послуги.
Стає все складніше запропонувати відвідувачеві оригінальний і зручний сайт. У цій статті ми розповімо про головні принципи, які допоможуть Вам утримати клієнтів.

11 способів виділитися серед конкурентів

  1. Макет сайту
    Існують сайти в яких начебто все стандартно - картки товарів, паралакс, графічні ефекти, але втілено все по-новому, свіжо.

    Макет сайту 

  2. Брендинг
    Перед розробкою сайту потрібно дізнатися у власника головні принципи компанії, ідеї і цілі, а потім втілити їх в дизайні.

    Брендинг 

  3. Графіка
    Якщо оригінального макета і брендингу недостатньо - використовуйте графіку (зображення і фотографії). Потрібно надати сайту особливий візуальний стиль - wow-ефект.

    Графіка 

  4. Контент
    Наповнення сайту (контент) - один з найважливіших показників. Текст повинен повністю розкривати особу замовника або діяльність його компанії. Все повинно бути подано просто і зрозуміло. Використовуйте цитати, відеоролики, інфографіку. Особливу увагу потрібно приділяти написанню тексту для розділу "Про компанію", "Доставка і оплата", "Гарантії", "Контакти". Текст повинен викликати бажання купити товар/послугу.
  5. Анімація
    Такий прийом ми згадали в останню чергу, адже це найскладніший спосіб створення оригінального дизайну. Якщо все зробити правильно - користувачі отримувати незабутній досвід взаємодії з Вашим сайтом.
  6. Fun-елементи
    Розважайте своїх відвідувачів. Навіть дрібниця може залишити приємне враження.

    Fun-елементи 

  7. Покажіть лице компанії
    Покажіть на сайті реальних людей. Можна додати висловлювання представника компанії на сторінці сайту.
    А ще краще записати відео-ролик з фахівцем компанії. Так можна навіть створити людину-бренд.

    Лице компанії 

  8. Доступні ціни
    Запропонуйте своїм клієнтам оптимальні ціни, які будуть відповідати якості.
  9. Широкий асортимент товарів
    Великий вибір товарів на одному сайті економить час і дуже зручно для покупця. Полегшіть життя покупців і запропонуйте великий асортимент товарів!
  10. Унікальна торговельна пропозиція (УТП)
    Запропонуйте клієнтам інноваційні рішення, нові товари/послуги, те, чого немає в інших - це як ніщо інше якісно виділить Вас серед конкурентів, стане Вашою найбільшою конкурентною перевагою.
  11. Відгуки та авторитет
    Рекомендації є дуже потужним двигуном торгівлі, всі їм довіряють. Розміщуйте на сайті відгуки та рекомендації людей, які вже скористалися Вашими товарами/ послугами. Таким чином, Вам довірятимуть, а значить і купуватимуть.

Висновок

Основою продажів є створення конкурентних переваг. Без них Ви не матимете чим аргументувати те, чому у Вас повинні купувати. Правильне формулювання конкурентних переваг допоможе створити ефективну рекламу, привабливу презентацію і прибутковий сайт. Замовити розробку та професійну розкрутку сайту Ви можете в нашій веб-студії Webmaestro. Звертайтесь!

Коментарі

Розробка, розкрутка та підтримка сайту

Ми не просто розробляємо сайти, ми створюємо ефективні інструменти для Вашого бізнесу.

Розробка та підтримка
Сергій:
Розкрутка та реклама
Олег:
facebook telegram viber smartphone
Бажаєте встановити наш додаток?