Ми в соціальних мережах
Я тут, тому що хочу:

Ремаркетинг для індивідуальних цілей

8 хв. 08-01-2018

Ефективний Брендинг або як ми увійшли у 2018 рік

 

Інструмент першого враження про корпорацію, фірму або студію однозначно - логотип. Як корабель назвеш так його і понесе. Та коли ці враження уже сформовані їх потрібно підігрівати або як це робить ефективний маркетинг - "доганяти". Кожна сфера має свій козир у рукаві для залучення нових клієнтів. А сучасна IT сфера дивиться у напрямку контекстної реклами.

Не виключенням є і студія WebMaestro =) Ремаркетинг - великий крок для брендингу, який стукає у віконця браузерів Вашої аудиторії та повідомляє про нові товари або пропозиції. Так само і ми нагадуємо нашим клієнтам що завжди раді їх зустріти у нашій затишній веб студії з новими амбіціями, цікавими ідеями та великим бажанням розвивати свій бізнес.

 

Реклама в Ютуб

Над приємно усвідомлювати що майбутній клієнт, аналізуючи новини, переглядаючи погоду на сьогодні або просто читає свіжу статтю на своєму улюбленому ресурсі, зустрічає саме Ваші інформативні та яскраві банери. Куди б не перейшов нерішучий покупець, Ваші меседжі цілеспрямовано виконуватимуть поставлене завдання. 

Банерна реклама

Facebook очолює список соціальних мереж по відвідуваності в Україні. Саме в цій соцмережі знаходиться більшість Ваших клієнтів. Середня тривалість щоденного перебування відвідувачів близько 45 хвилин. Шанс того що майбутній клієнт зустріне Вашу рекламу у Фейсбуці максимально наближена до позначки 100%. Не існує такого бізнесу який не зміг би донести свої послуги в оголошеннях що дозволені у Facebook. Широкий асортимент форматів оголошень та необмежена візуальна подача це те що треба. Будьте у тренді, залиште конкурентів позаду, а соціальні мережі все зроблять за Вас!

Реклама у Фейсбук

Instagram хоче усім розповісти про Вас! Можливо Ви скажете:"Мережа ще молода і не скоро справиться із серйозною рекламною кампанією. Бюджет не окупиться. Реклама в Інстаграмі не зацікавить поважних клієнтів" - а ми з цим категорично не погодимось! 400 мільйонів активних користувачів та 80 мільйонів нових фотографій заливаються на ресурс щодня. Це свідчить про те, що конкурент може охопити цей ринок першим за Вас!

Реклама в INSTAGRAM

Реклама в Інстаграм

 

Банер на одному із регіональний сайтів новин (медійна реклама від Google)

Медійна реклама 

А ми просто ще один раз хотіли нагадати що разом ми досягнемо більшого ;)

Замовити рекламу в Інтернеті

Коментарі

Розробка, розкрутка та підтримка сайту

Ми не просто розробляємо сайти, ми створюємо ефективні інструменти для Вашого бізнесу.

Розробка та підтримка
Сергій:
Розкрутка та реклама
Олег:
facebook telegram viber smartphone
Бажаєте встановити наш додаток?