Ми в соціальних мережах
Я тут, тому що хочу:

Faq

;;;
;;;

Що краще продавати в інтернет магазині: критерії вибору товару

3 хв. 13-05-2018

Що продавати в інтернет-магазині - дуже важливе питання. Представляємо Вашій увазі 9 критеріїв, якими потрібно керуватися при виборі товарів для онлайн-торгівлі. Також в цій статті ми розповімо де взяти продаючий інтернет-магазин і як протестувати товар.

Критерії вибору товару для інтернет-магазину

  1. Вибирайте товар з яким Ви добре знайомі

    Не беріться продавати товари, які Вам не подобаються! Продавайте товари в яких Ви добре розбираєтеся і які Вам цікаво буде продавати. Наприклад, якщо Ви любите фотографувати - спробуйте відкрити магазин фототехніки.

  2. Вибирайте високомаржинальні ніші

    Продавайте товари з високою націнкою. Наприклад, маржа на одяг становить 110%, на їжу - 10-35%, на господарські товари - 60%, на прикраси - від 100%, на косметику - 30-70%.

    Націнка дуже важлива, адже вона - це не тільки Ваш прибуток, але і кошти на рекламу, транспортування, оренду складу та ін.

  3. Можливість повторних продажів

    Повторні продажі принесуть максимум доходу. Наприклад, якщо покупець купив газову плиту, наступну покупку він зробить як мінімум через 10 років. А якщо Ваш товар - памперси, то їх будуть купувати регулярно, що заощадить бюджет на рекламу.

  4. Оцініть розвиток ринку

    Чим краще розвинений ринок - тим простіше і зручніше працювати. Наприклад, є ринок, де постачальники самі доставляють товари замовникам, дають його під реалізацію, продають в кредит. А є ринок, де Ви будете змушені самі їздити за продукцією, самі робити фото та працювати по передоплаті.

  5. Проведіть аналіз конкурентів

    Чим більше конкурентів, тим складніше продавати і тим вище вартість реклами. Для аналізу конкурентів в пошуковій видачі і контекстній рекламі існують спеціалізовані он-лайн сервіси. Вони навіть дозволяють знайти ключові фрази, по яких просуваються конкуренти. Для визначення найпопулярніших товарів в інтернет-магазинах використовують сервіс Google Alerts, який відстежує публікації про цікаві для Вас товари.

  6. Проаналізуйте бізнес-нішу за допомогою сервісів підбору ключових фраз

    Сервіси для підбору ключових фраз (наприклад, Keywordtool, Yandex Wordstat) покажуть скільки людей шукають товар в інтернеті. На основі частотності запитів в місяць можна знайти найбільш затребувані товари.

  7. Протестуйте товар на пробному невеликому інтернет-магазині

    Створіть міні інтернет-магазин з невеликою кількістю продукції і з'ясуйте попит на пропоновані товари.

  8. Протестуйте нішу за допомогою контекстної реклами (Google Adwords)

    Замовивши у нас налаштування контекстної реклами Ви зможете протестувати нішу Вашого бізнесу і визначити, що вигідніше продавати в інтернет-магазині. Також Ви дізнаєтесь про своїх конкурентів.

  9. Проаналізуйте, які товари продають інші люди

    Вивчивши тренди ми визначили, які товари займають лідируючі позиції. Ви можете скористатися досвідом інших людей або перевірити власну ідею.

Найпопулярніші товари в інтернет-магазинах

 Найпопулярніші товари в інтернет-магазинах

Висновок

Отже, скориставшись вище перерахованими критеріями Ви можете протестувати кілька ніш і видів товарів і знайти саме ті, які принесуть Вам максимум прибутку і задоволення. Зробіть перші кроки до здійснення своєї мрії, а Webmaestro Вам з радістю допоможе! Ми пропонуємо повний комплекс маркетингових послуг - протестуємо нішу і конкурентів, створимо ефективний інтернет-магазин, розкрутимо його, налаштуємо контекстну рекламу та багато іншого. Звертайтесь!

Коментарі
Mak Sim
01-08-2018
Наскільки доцільно створювати інтернет магазин комп'ютерної техніки?
відповісти
WebMaestro
03-08-2018
Хоча комп'ютерна техніка і являється дуже популярним товаром для інтернет-магазинів, вибитись в ТОПи пошукової видачі буде дуже важко, адже ніша заповнена такими лідерами ринку як Розетка, Фокстрот, Comfy, Ельдорадо, Алло, Moyo та ін.
відповісти
Діма
18-05-2019
Чи впливає ніша інтернет-магазину на вартість його розробки??
відповісти
WebMaestro
20-05-2019
На вартість розробки впливає функціонал сайту та інші технічні моменти. Для підрахунку вартості розробки сайту зверніться до наших менеджерів https://webmaestro.com.ua/ua/internet-mahazyn/
відповісти
Андрій
21-11-2019
Добрий день.Доцільно створювати інтернет магазин автозапчастин б/у?
відповісти

Розробка, розкрутка та підтримка сайту

Ми не просто розробляємо сайти, ми створюємо ефективні інструменти для Вашого бізнесу.

Розробка та підтримка
Сергій:
Розкрутка та реклама
Олег:
facebook telegram viber smartphone
Бажаєте встановити наш додаток?