Ми в соціальних мережах
Я тут, тому що хочу:

Чи варто створювати інтернет-магазин?

10 хв. 13-03-2018

Найкраще створювати інтернет-магазин, коли у Вас вже є попит на продукцію або Ви вже маєте торгові точки. Бізнесмени у яких вже є продажі краще знають свою цільову аудиторію і усвідомлюють чого хочуть.

В першу чергу Ви повинні розуміти, що запуск інтернет-магазину з нуля вимагає не мало сил і часу. Ви відразу не розбагатієте! Відчутне зростання прибутку настане через 1-2 роки.

Наприклад, Ви закупили товарів на певну суму. Якщо регулярно займатися сайтом - продажі будуть поступово зростати. Отримані гроші Ви будете вкладати в розвиток бізнесу - розширювати асортимент товарів, підключати рекламу, закуповувати обладнання, збільшувати закупівлі та ін. Тому, перший час може бути таке, що обороти будуть рости, а вільних грошей не буде.

Які завдання вирішить інтернет-магазин?

  1. Автоматизує процедуру продажу продукції
  2. Буде виступати в ролі вітрини Ваших товарів
  3. Допоможе налагодити облік наявності товарів
  4. Додатковий інструмент для продажів і підвищення лояльності з боку клієнтів
  5. Дозволить побачити головні показники прибутковості
  6. Допоможе управляти бізнесом системно

Плюси відкриття інтернет-магазину

  • в порівнянні з відкриттям торговельної точки, створення інтернет-магазину набагато дешевше;
  • витрати на підтримку і обслуговування інтернет-магазину значно нижчі;
  • великий вибір товарів;
  • широке охоплення цільової аудиторії (по всій Україні і світі).

Як почати?

  1. Проведіть аналіз конкурентів і правильно виберіть категорію товарів
  2. Зареєструйте свою фірму/бренд/торгову марку
  3. Виберіть назву інтернет-магазину і домену
  4. Відкрийте розрахунковий рахунок
  5. Зробіть фотографії та відео-огляди товарів
  6. Замовте у нас професійну розробку інтернет-магазину і пошукове просування :)
  7. Замовте у нас настройку рекламних кампаній (контекстна реклама, реклама в соціальних мережах)

Ще кілька порад...

Починайте з обмеженої кількості товарів. Почніть продавати якусь одну категорію товарів (дитяче взуття, туфлі, кросівки та ін.). Інакше у Вас просто не вистачить сил і часу додати всі товари в інтернет-магазин. При збільшенні обороту можна починати розширятись (додати жіноче взуття, черевики, дутики та ін.).
Не наймайте багато співробітників відразу. Спочатку самі ведіть бізнес - купуйте товари, приймайте замовлення, додавайте продукцію на сайт та ін. Після того як самі розберетеся - можна найняти людей.

Якими товарами торгувати в інтернет-магазині

Зараз дуже велика конкуренція на ринку товарів і послуг. Тому неймовірно важливо перед початком розробки сайту правильно вибрати бізнес-нішу.
Вигідно продавати:

  1. Малоконкурентні товари
    Високою конкуренцією користуються такі товари: побутова техніка, смартфони та ін. Ними торгують великі інтернет-майданчики, тому Ви не витримаєте конкуренції.
    Вибирайте низькоконкурентні товари: сукні, чохли для смартфонів, манікюрні лаки і т.д.
  2. Продукцію, в якій Ви добре орієнтуєтеся
    Займайтеся тим, що подобатися і Ви безсумнівно досягнете успіхів.
    Наприклад, любите носити кросівки? У Вас є багато пар кросівок? Ви добре розбираєтеся в них? Тоді продавайте спортивне взуття!
    Якщо продавати товар, яким Ви самі користуєтеся і розумієте потреби - зможете краще підібрати і обслужити покупців.
  3. Невеликі і транспортабельні товари
    Спочатку можна буде навіть організувати склад у своєму власному будинку. І не буде клопоту з його зберіганням і перевезенням. З компактних товарів простіше починати.
  4. Унікальні пропозиції
    Максимальну вигоду принесуть унікальні товари, яких немає у конкурентів або їх складно знайти. Це допоможе Вам виділитися на тлі конкурентів.
  5. Беріть до уваги сезонність попиту
    Врахуйте, що якщо Ви хочете продавати пуховики, то продажі будуть тільки взимку. В інші періоди року потрібно буде шукати альтернативні джерела доходу.
  6. Підбирайте товари, які потрібно регулярно поповнювати
    Лояльні постійні клієнти стануть кращими покупцями. Наприклад, косметику купують регулярно. Можна залучити жінок, які щомісяця будуть здійснювати покупки на Вашому сайті. E-mail розсилка акційних пропозицій або корисної інформації не дасть забути про Ваш магазин.

Прибутковість інтернет-магазину

Те, скільки можна заробити на електронній торгівлі, залежить тільки від Вас. Від Вашої підприємливості та хватки! Торгівля через інтернет-магазин потребує не великих капіталовкладень, адже витрати мінімальні. Цей факт дозволяє отримати більше прибутку в порівнянні з реальними магазинами. Менша націнка дасть більший оборот.
Прибуток інтернет магазину прямо пропорційний обороту. Такої прямої залежності в звичайних магазинах немає, адже є багато супутніх витрат. Наприклад, чим більше товарів і клієнтів, тим більший розмір торгового залу повинен бути. Тому, заробити можна або багато, або зовсім нічого. А в інтернет-магазинів, якщо грамотно організувати пошукове просування і налаштувати контекстну рекламу, результат гарантований!
У digital-агенції Webmaestro Ви можете замовити не тільки розробку інтернет-магазину, а й комплексне просування в Інтернеті і налаштування рекламних кампаній!

Замовити інтернет магазин

Коментарі
Віталій
29-11-2018
Чи варто створювати інтернет-магазин автозапчастин?
відповісти
WebMaestro
29-11-2018
Звичайно. Автозапчастини дуже популярна і прибуткова ніша для онлайн продажів. Доречі, ми маємо значний досвід у створенні та просуванні інтернет-магазинів автозапчастин: Autobot, Autoliga, Avto7, Autoport, Motopoland та багато інших.
відповісти
Геннадий
08-12-2018
Сколько стоит заказать создание интернет-магазина?
відповісти
WebMaestro
08-12-2018
Все зависит от его сложности и функционала. Более подробно Вас проконсультируют наши специалисты. Обращайтесь по номерах телефона указанных в Контактах.
відповісти

Розробка, розкрутка та підтримка сайту

Ми не просто розробляємо сайти, ми створюємо ефективні інструменти для Вашого бізнесу.

Розробка та підтримка
Сергій:
Розкрутка та реклама
Олег:
facebook telegram viber smartphone
Бажаєте встановити наш додаток?