Ми в соціальних мережах
Я тут, тому що хочу:

Переваги та особливості пошукової розкрутки (SEO)

5 хв. 19-04-2018

На сьогоднішній час власний сайт є головним інструментом реклами в Інтернеті. Можна сказати, що сайт - це обличчя компанії. Від його привабливого зовнішнього вигляду і зручності залежить результат присутності в мережі. Мало просто замовити розробку сайту, він вимагає і регулярної технічної підтримки та розкрутки. Особливо це потрібно нішам з вузькою спеціалізацією, частотність пошукових запитів яких не перевищує кілька сотень в місяць. Тому підняття на топові позиції в Google просто необхідно для забезпечення трафіку на сайт. Адже якщо на Ваш сайт не буде переходів - він не буде приносити доходів.

Дуже важливо забезпечити цільовий трафік, тобто відвідувачів вже готових купувати.

Недобросовісні Seo-оптимізатори можуть пустити потік трафіку на сайт, але продажі не йтимуть. А все тому, що трафік не цільовий! У нашій digital-агенції Webmaestro працюють тільки досвідчені Seo-фахівці, які забезпечать Вашому сайту якісний трафік!

Переваги пошукової розкрутки сайту

  1. Порівняно дешева вартість
    Найголовніша перевага seo-оптимізації - залучення на сайт відвідувачів обходиться набагато дешевше, на відміну від інших методів розкрутки таких, як медійна і контекстна реклама. Хоча просування в тематиці з високою конкурентністю може обійтися і не дешево, адже буде проводитися повний комплекс робіт по просуванню сайту. Але, все ж, такий метод розкрутки підходить практично для будь-якого бізнесу і віддача від нього не поступається результатам дорогих рекламних кампаній.
  2. Якість залучених відвідувачів
    Релевантні ключові слова на Вашому сайті будуть забезпечувати залучення тільки зацікавленої цільової аудиторії, готових купувати. Якщо ресурс зручний і містить детальну інформацію про товари і послуги з якісними фотографіями, відгуками, відео-оглядами, то відсоток конверсії буде високим.
  3. Широке охоплення цільової аудиторії
    Google є найбільш відвідуваною пошуковою системою в Україні, тому рівень довіри до результатів його пошукових видач у населення дуже високий, на відміну від нав'язливої реклами. У потенційного покупця не буде відчуття ніби йому нав'язали вибір, адже він сам ввів запит і отримав відповіді.
  4. Тривалість ефекту
    Навіть в разі зупинки робіт по розкрутці сайт ще деякий час буде утримувати позиції. Але це не означає, що можна взагалі відмовитися від послуг. Потрібно регулярно стежити за позиціями і проводити аудит контенту і технічної складової, і при необхідності оптимізовувати сайт.

При пошуковому просуванні наші фахівці проводять комплекс робіт як з внутрішніми, так і з зовнішніми факторами. Оптимізація коду, створення якісного контенту, оптимізація структури сайту - ось що впливає на позитивні результати і зростання продажів.

Ріст трафіку при розкрутці сайту в Webmaestro

Розкрутка в Webmaestro

Нюанси seo-оптимізації

  1. Залежність від пошукових систем
    Розкрутка в пошукових системах залежить від самих пошукових систем, змін їхніх алгоритмів, фільтрів і т.п. Постійно з'являються нові чинники, які впливають на ранжування сайтів, що може знизити ефект від проведених робіт по оптимізації. На сьогоднішній час існує 3 основних групи чинників - зовнішні посилання, контент, поведінка користувачів на сайті. Посилання на Ваш сайт повинні бути лише з якісних, трастових, тематичних ресурсів. Контент також повинен бути якісний - унікальні і корисні тексти, багато фотографій, відео-оглядів. Що стосується поведінки користувачів на сайті, то враховується час знаходження на сторінках сайту, кількість переглядів сторінок, глибина перегляду, відсоток відмов, повернення.
  2. Стрімке зростання конкуренції
    Ніколи не потрібно забувати про конкурентів, адже вони теж займаються розкруткою. Таким чином, займатися просуванням потрібно регулярно.
  3. Не швидкі результати
    Перші результати від пошукового просування буде видно тільки через кілька місяців. Адже комплексна розкрутка займе не мало часу так само і як процес індексації сторінок сайту пошуковими системами (від декількох днів до тижня). Також існує і таке поняття як "пісочниця", тобто Google перші півроку не видає молоді сайти по високочастотним запитам.
  4. Не визначеність бюджету
    Неможливо точно прорахувати скільки знадобиться коштів для підняття вашого сайту в ТОП.

Але, не зважаючи на всі нюанси Seo є потужним і дієвим методом розкрутки. І він підійде Вам, якщо Ви дбаєте про високу якість і продуктивності свого сайту.
Ми розповіли про всі нюанси, які слід знати, перш ніж замовляти послугу Розкрутка сайтів в нашому агентстві. Ви можете проаналізувати всі плюси і мінуси, і правильно вибрати метод розкрутки, можливо Вам більше підійде і контекстна реклама. Пам'ятайте, високі показники результативності можна досягти лише використовуючи повний спектр послуг розкрутки в мережі!

Коментарі

Розробка, розкрутка та підтримка сайту

Ми не просто розробляємо сайти, ми створюємо ефективні інструменти для Вашого бізнесу.

Розробка та підтримка
Сергій:
Розкрутка та реклама
Олег:
facebook telegram viber smartphone
Бажаєте встановити наш додаток?