Ми в соціальних мережах
Я тут, тому що хочу:

Користь Email-маркетингу для SEO

5 хв. 06-03-2018

Ми розглядаємо e-mail-розсилку не тільки як окремий спосіб комунікації з аудиторією, але і в поєднанні з web просуванням сайтів. Прямий вплив на просування розсилка не має, але стане ефективним методом стимуляції цього просування.
В якості бази адресатів повинні виступати користувачі, які добровільно залишили Вам свій email. Для цього на сторінках сайту використовуйте форми з пропозицією залишити свій емейл із закликом до дії.

Що зробити, щоб e-mail-розсилка допомогла Seo?

Пошукові системи не сканують електронну пошту, тому їм не важлива Ваша кількість підпищиків в базі, скільки людей відкрили лист, чи містить лист ключові слова. Але, все ж, розсилку можна застосовувати для залучення трафіку, комунікацій з клієнтами, веб-аналітики, поліпшення рівня розкрутки сайту.
Використання e-mail-розсилки для розкрутки сайту

  1. Постійна аудиторія
    Email-маркетинг є відмінним інструментом для повернення відвідувачів на сайт. Адже якщо відвідувач залишив свій емейл - він ймовірно хоче отримувати нові статті/новини від Вас. Таким чином, якщо він буде регулярно отримувати листи від Вас, то з великою ймовірністю буде заходити на сайт, щоб прочитати новий матеріал.
    Постарайтеся на сайті задовольнити потреби відвідувачів, які перейшли з емейл-розсилки, тоді вони будуть більш лояльні до Вас. Це збільшить загальний рівень просування Вашого сайту.
  2. Прямий вплив на поведінкові фактори
    E-mail розсилки сприяють активності відвідувачів на сайті. Відбуватиметься стимуляція підпищиків взаємодіяти з сайтом: залишати відгуки, переходити по сторінках, купувати товари/послуги і т.д.
  3. Регулярне сповіщення про свіжі статті та інші новинки на сайті
    E-mail розсилка спонукатиме користувачів підписуватися на новини, RSS, групи в соціальних мережах та ін. Це не дасть забути про Вас.
  4. E-mail-маркетинг сприяє нарощуванню зовнішніх посилань на сайт
    Все просто. Ви зробили розсилку цікавих і корисних статей з посиланнями на свій сайт. Якщо людям сподобаються ці статті, вони будуть ділитися ними на своїх сайтах, блогах, соціальних мережах. Таким чином буде збільшуватися кількість зовнішніх посилань на сайт.
  5. E-mail-розсилки збільшують активність в соціальних мережах
    Ви зробили розсилку і отримали трафік на сайт. При зростанні трафіку, збільшиться кількість репостів в соціальні мережі. Така активність в соц мережах збільшить охоплення цільових споживачів, що приверне ще більше користувачів на сайт. Сигнали з соц мереж також враховуються при ранжируванні сайту в пошукових системах.

Для відстеження переходів з листів досить розмітити посилання UTM мітками. Але, врахуйте, що якщо людина перейшла за посиланням і не зробила ніяких дій на сайті, а відразу закрила його - це не впливає на розкрутку сайту. Тому, наступне завдання - створити настільки якісний сайт, який би затримував відвідувачів на довго і стимулював їх здійснювати покупки.

Підсумки

Будь-який спосіб залучення трафіку на сайт призводить до кращого ранжирування в пошукових системах. Адже Google хоче, щоб кожен сайт був цінний і корисний для відвідувачів. Поведінкові фактори безпосередньо впливають на позиції в пошуковій видачі і, відповідно, зростання трафіку.
E-mail-розсилка гарантовано приверне лояльних користувачів і забезпечить взаємодію з сайтом.
Грамотно організований e-mail-маркетинг поліпшить Seo!
Замовити послугу ефективної E-mail-розсилки і створення привабливого сайту Ви можете у нас. Звертайтеся, з радістю допоможемо!

Коментарі

Розробка, розкрутка та підтримка сайту

Ми не просто розробляємо сайти, ми створюємо ефективні інструменти для Вашого бізнесу.

Розробка та підтримка
Сергій:
Розкрутка та реклама
Олег:
facebook telegram viber smartphone
Бажаєте встановити наш додаток?